Bli medlem i Vinstra Idrettslag

Vinstra Idrettslag ønsker å bidra til sunne opplevelser i et positivt miljø, gjennom å være rause, ha respekt for hverandre, være ryddige og lekne.

Hvorfor bli medlem i Vinstra Idrettslag?

Som medlem i Vinstra Idrettslag er du med og bidrar til at vi kan opprettholde et godt aktivitetstilbud for barn og unge som bor på Vinstra.

Enten du har barn som deltar aktivt i våre tilbud, eller ønsker å støtte opp om arbeidet vi gjør – er du velkommen til å bli medlem hos oss.

Medlemsfordel

Som aktivt medlem og ved familiemedlemskap i Vinstra Idrettslag får du medlemsrabatt hos Sport 1 Vinstra.

Medlemskap og treningsavgifter

Bli medlem via minidrett:

Gå til minidrett.nif.no og registrer deg som medlem. Vi sender faktura etter innmelding.

Betal medlemskap med Vipps:

Betal til Vipps-nummer: 120624.
Husk å skrive inn fullt navn på medlemmet, samt kontaktinformasjon som telefonnummer eller e-postadresse.

Priser medlemskap:

Familiemedlemskap:

kr. 400,-

Enkeltmedlemskap:

kr. 250,-

Treningsavgifter:

Treningsavgift fotball:

kr. 400,-

Treningsavgift sykkel:

kr. 200,-

Treningsavgiften kommer i tillegg for aktive medlemmer. Deltar barnet på både sykkel og fotball må begge treningsavgiftene betales.

Avgiften faktureres ved årets slutt.

Klubbfarger og utstyr

Klubbens farger er blå og hvit.

Vi har samarbeidsavtale med Sport 1 på Vinstra. Der får dere kjøpt treningsdresser i idrettslagets farger.

Som medlem i Vinstra Idrettslag får du også medlemsrabatt hos Sport 1 Vinstra.

Bli med som frivillig for idrettslagets dugnader!

Igjennom året deltar idrettslaget opp på flere dugnader for å sikre inntekter til laget. Vi ønsker alle krefter hjertelig velkommen – også om du ikke er medlem!