Vi i Vinstra IL er opptatt av at ungene våre skal ha best mulig tilbud når de starter med idrett, og trenerutdanning er sågar et viktig aspekt i dette.

Fotballforbundet har en trenerstige som starter med GRASROTTRENEREN, som er delt opp i 4 deler. Les mer om dette på fotball.no/trener/grasrottrener.
Det er mange i klubben som har flere delkurs, men vi trenger flere og da spesielt til de yngste barna våre. Så har du lyst til å bidra, ikke nøl med å melde deg på kurs.
Indre østlandet fotballkrets inviterer nå til delkurs 1 (teori) som gjennomføres på TEAMS. 3 kvelder a 1 time. Oppstart 1. februar.
For mer informasjon og påmelding trykk på linken under. Klubben betaler kurset for alle trenere i Vinstra IL.
Praksis delen vil bli gjennomført ila våren.

For spørsmål:

Ta kontakt med Kim Erik Moen | gruppeleder fotball