Sport 1 Vinstra inviterer til klubbdager i butikkens åpningstid torsdag 15.–lørdag 17. april.

Medlemmer i Vinstra IL vil kunne kjøpe klubbkolleksjonen og annet fotballrelatert utstyr til 25 % rabatt.

I stedet for den tradisjonelle klubbkvelden, hvor klubben samles etter vanlig stengetid, ønsker de i år å få spredd handelen utover, av smittevernhensyn. Tilbudene gjelder av den grunn i tre dager.

I klubbdagene vil dere få prøvd klærne og bestilt det dere ønsker, dere kan også bestille ønsket trykk.

Dagens Covid-situasjon gjør dessverre at flere leverandører sliter med forsinkelser og leveringsproblemer. Vi løser dette ved å lage en bestillingsliste, sånn at dere får varer så snart de er tilgjengelige.

Alt dere kjøper her vil bidra til at klubben kan ta ut utstyr uten ekstra kostnad.

Velkommen til en trivelig fotballhandel!

Hilsen Sport1 Vinstra