Vi i Vinstra IL er opptatt av at ungene våre skal ha best mulig tilbud når de starter med idrett, og trenerutdanning er sågar et viktig aspekt i dette.

Fotballforbundet har en trenerstige som starter med GRASROTTRENEREN, som er delt opp i 4 deler. Les mer om dette på fotball.no/trener/grasrottrener. Det er mange i klubben som har flere delkurs, men vi trenger flere og da spesielt til de yngste barna våre. Så har du lyst til å bidra, ikke nøl med å melde deg på kurs.

Indre Østland fotballkrets har tidligere i år gjennomført både delkurs 1 og 2 av Grasrottreneren for trenere i Gudbrandsdalen, med en tilpasset variant med E-læring på nett, klasserom på Teams, og praksis etter avtale i etterkant. Det har vært en engasjert gjeng som har deltatt! Etter ønske fra flere klubber og trenere arrangerer de delkurs 1 igjen i samme form.

Grasrottrener delkurs 1 for trenere i sone Gudbrandsdalen arrangeres med følgende fremdriftsplan:

• Modul 1 tirsdag 27. april kl. 20.00-21.00
  • Modul 2 torsdag 29. april kl. 20.00-21.00
  • Modul 3 mandag 3. mai kl. 20.00-21.00

Vi samles i virtuelt klasserom på Teams. Det skal gjennomføres teoretisk e-læring i forkant av hver samling. Informasjon kommer på mail.Praksis blir gjennomført etter avtale. Dette avhenger av hvor de påmeldte kommer fra.

Idrettslaget dekker deltakeravgiften på kr 700,-.

Påmeldingsfrist fredag 23. april 2021.

Trykk her for å melde deg på eller ved å sende en e-post til eivind.sollie@fotball.no med navn og klubbtilhørighet.

For spørsmål:
Ta kontakt med Kim Erik Moen | gruppeleder fotball