Tormod Skilag, STEIL, Kvam IL, Ruste IL og Vinstra IL har gått sammen med et ønske om å få etablert Stolpejakten i Nord-Fron kommune fra sommeren 2021.

Stolpejakten har de siste årene blitt en populær aktivitet, og ivrige stolpejegere reiser til steder de kanskje ikke ville reist til normalt for å jakte stolper. Sør-Fron og Ringebu kommune har hatt god erfaring med å arrangere Stolpejakten, og i fjor kunne Sør-Fron melde om 25 000 besøkende på sine 50 stolper.

Nå ønsker vi å få dette på plass i Nord-Fron, og vi trenger hjelp av alle turglade i kommunen vår!

Vi ønsker å plassere ut 50 stolper, og det er opp til oss å bestemme hvor stolpene plasseres. Det vi i arbeidsgruppa er enige om er at vi vil plassere stolpene på både kjente og mindre kjente og etablerte turmål, spennende plasser som en kan vise fram – eller som har en spennende historie og kulturminner i kommunen.

Vanskelighetsgraden på stolpene skal variere fra grønne plasseringer som kan nås med rullestol og barnevogn, til svarte plasseringer som er mer krevende, enten det går på helningsgrad eller lengde på turen. Vi ønsker i størst mulig grad å legge plasseringen til steder som stolpejegeren ikke kan nå kun ved å kjøre bil/motorisert kjøretøy.

Så har du et tips til hvor vi kan plassere stolpene? Send oss en mail på tur@vinstra-il.no eller kommenter på Facebook-sida vår! Tusen takk 🙂

Vi i Vinstra IL er opptatt av at ungene våre skal ha best mulig tilbud når de starter med idrett, og trenerutdanning er sågar et viktig aspekt i dette.

Fotballforbundet har en trenerstige som starter med GRASROTTRENEREN, som er delt opp i 4 deler. Les mer om dette på fotball.no/trener/grasrottrener.
Det er mange i klubben som har flere delkurs, men vi trenger flere og da spesielt til de yngste barna våre. Så har du lyst til å bidra, ikke nøl med å melde deg på kurs.

For spørsmål:

Ta kontakt med Kim Erik Moen | gruppeleder fotball