Bli medlem i Vinstra Idrettslag

Vinstra Idrettslag ønsker å bidra til sunne opplevelser i et positivt miljø, gjennom å være rause, ha respekt for hverandre, være ryddige og lekne.

Hvordan bli medlem?

Vi har akkurat gått over til medlemsystemet Spoortz. For å bli medlem følger du linken under og fyll ut skjemaet med følgende informasjon:

• Utøverens navn
  • Kontaktinfo til den som skal motta faktura
  • Velg «Aktiv»
  • Velg hvilken gruppe du tilhører (du kan velge flere).

Støttemedlem og familiemedlemskap
For støttemedlemmer og familiemedlemmer velger dere Ikke-aktiv, deretter riktig medlemstype i nedtrekksmenyen. I kommentarfeltet legger du inn informasjon om hvem som er i din familie.

Din innmelding blir sendt til klubbens ledelse som godkjenner denne fortløpende. Du vil da få tilsendt en mail med informasjon om din bruker.

Medlemskontingent og treningsavgift
Medlemskontingent og treningsavgift vil bli sendt ut på faktura i etterkant av innmelding, denne får du på e-post i tillegg til at den ligger tilgjengelig i Spoortzappen.

Spoortzappen
Spoortzappen kan du laste ned fra Google Play eller Appstore. Der vil du få tilgang til ditt lag sine treninger, medlemskort og regninger registrert på deg som medlem. Du kan også melde deg på arrangement i regi av klubben og følge med på lagets og klubbens nyheter.

Har du spørsmål vedrørende innmelding eller medlemskap hos Vinstra IL? Kontakt vår medlemsansvarlig:

Ola Rykhus

tlf. 930 21 027
medlem@vinstra-il.no

Medlemskap og treningsavgifter

Priser medlemskap:

Familiemedlemskap:

kr. 400,-

Enkeltmedlemskap:

kr. 250,-

Treningsavgifter:

Treningsavgift fotball:

kr. 400,-

Treningsavgift sykkel:

kr. 200,-

Treningsavgiften kommer i tillegg for aktive medlemmer. Deltar barnet på både sykkel og fotball må begge treningsavgiftene betales.

Avgiften faktureres ved årets slutt.

Klubbfarger og utstyr

Klubbens farger er blå og hvit.

Vi har samarbeidsavtale med Sport 1 på Vinstra. Der får dere kjøpt treningsdresser i idrettslagets farger.

Som medlem i Vinstra Idrettslag får du også medlemsrabatt hos Sport 1 Vinstra.

Hvorfor bli medlem i Vinstra Idrettslag?

Som medlem i Vinstra Idrettslag er du med og bidrar til at vi kan opprettholde et godt aktivitetstilbud for barn og unge som bor på Vinstra.

Enten du har barn som deltar aktivt i våre tilbud, eller ønsker å støtte opp om arbeidet vi gjør – er du velkommen til å bli medlem hos oss.

Medlemsfordel

Som aktivt medlem og ved familiemedlemskap i Vinstra Idrettslag får du medlemsrabatt hos Sport 1 Vinstra.

Bli med som frivillig for idrettslagets dugnader!

Igjennom året deltar idrettslaget opp på flere dugnader for å sikre inntekter til laget. Vi ønsker alle krefter hjertelig velkommen – også om du ikke er medlem!

Utleie av Kåja klubbhus

Vinstra idrettslag sitt klubbhus i Kåja kan leies til møter, sosiale samlinger, bursdager m.m.

PRIS FOR LEIE AV KLUBBHUSET

Leietider:

• mandag til fredag: kl. 07:00 – kl. 16:00
  • mandag til fredag: kl. 16:30 – 22:00
  • fredag kl.17:00 – lørdag kl. 15:00
  • lørdag kl. 16:00 – søndag kl. 16:00

Andre leietider kan avtales med utleieansvarlig.

Leiepris (innbefatter kjøkken, klubbrom og to toaletter):

• For leie hele helgen (fredag kl. 17 – søndag kl. 18:00): 3000,-
  • 2 dager helg: 2000,- (fre-lør eller lør-søn 17:00-14:00)
  • Ukedag (medlemmer) 500,- Øvrige 600,-
  • Fredagkveld (17-24) 1000,-
  • Lørdagkveld (17-24) 1500,-
  • Kveld/dagtid (ukedag) for andre lag og foreninger utenfor VIL: 600,-
  • Priser for leie ved ekstraordinære helligdager, gjelder helgepris (2.000,-)

Du kan sjekke om tidspunktet du ønsker er ledig i kalenderen under. Hvis arrangementet er regi egen klubb er det gratis. Du må allikevel benytte skjemaet for å booke. Kalenderen ligger tilgjengelig her. Ved spørsmål, ta kontakt med hei@vinstra-il.no.

VILKÅR FOR LEIE AV KLUBBHUSET

1. Ansvarlig leietaker:

Ansvarlige leietaker må være over 25 år og er ansvarlig for lokalene i leieperioden.

2. Leietakers forpliktelser og ansvar:

• Lokalene ryddes etter bruk. Alt man har tatt med inn tas også med ut.
  • Lokalene skal være klargjort for normal vask som besørges av utleier.
  • For all aktivitet inne og i umiddelbar nærhet av huset under arrangementet.
  • Økonomisk ansvarlig for evt. skader/hærverk etc. som måtte skje under arrangementet.
  • Lukke alle dører og vindu, samt låsing av klubbhuset.

3. Nøkler

Nøkler lånes av Vinstra IL. Hvis nøkkel ikke leveres tilbake vil kostnad med bytte av låsekasse m.m. tilfalle leietaker.

4. Avbestilling

Avbestilling senere enn 14 dager før arrangementet, faktureres med 50% av avtalt leiepris.

Avbestilling senere enn 7 dager før arrangement faktureres med 100% av avtalt leiepris.

Lokalet er i bruk i forbindelse med kamper. Vi tar derfor forbehold om at kamper kan berammes på reserverte datoer og må gå foran utleie.

5. Økonomi

Leie faktureres fra Vinstra IL. Man får ikke nøkkel før leie er betalt.

Hvis forpliktelser i punkt 2 ikke er oppfylt med hensyn til rydding og vask, vil det påløpe en ekstra kostnad på kr. 500,- for oppstart og 300,- for hver påløpte time.