Velkommen til Vinstra Idrettslag skigruppa

Kontaktperson ski

Ole Jakob Grauphaugen

Ansvarlig ski

Følg Vinstra IL skigruppa for siste oppdateringer på gjennomføring av karusellrenn og andre nyheter.

Karusellrenn

Status karusellrenn vinter 2021

Vi har hatt dialog med kommuneoverlegen, og slik situasjonen er per 28. januar, er det ikke tilrådelig å gjennomføre karusellrenn.
Begrunnelsen er at dette ikke kommer under kategorien «fast treningsgruppe», det vil være stor variasjon i antall og hvem som kommer fra gang til gang, samt at barn vil samles på tvers av eksisterende kohorter.
Vi respekterer selvfølgelig dette. Vi skal etter beste evne forsøke å kjøre løyper jevnlig, slik at dere uansett kan benytte lysløypa framover.

Aktuelle lenker

Om skigruppa hos Vinstra Idrettslag

Skigruppa i Vinstra IL har de siste årene vokst seg til å bli en av de største barneskigruppene i fylket. Over 100 barn i alderen 0–14 år deltar hvert år på karusellrennene som  arrangeres fredagskveldene i vintersesongen.

Karusellrennet arrangeres i Vinstra IL sin lysløype på Berglandsjordet i Toksefeltet. Skigruppa har stort fokus på å arrangere renn hvor idrettsglede, mestring og samhold er er i fokus.

Etter målgang er det alltid varm saft å få og det er mulig å varme seg rundt bålpanna. Rennstart er kl. 18.00 og påmelding senest 15 minutter før.

Her er alle barn velkomne, uavhengig av alder, utstyr og ferdigheter. Voksne har selvfølgelig anledning til å gå runden sammen med de barna som ønsker det.

Ønsker du å benytte lysløypa utenom renn, så slår dere selv på lyset med bryter til venstre for døra på skibua. Lyset slår seg automatisk av kl. 22.00. 

Våre hovedsamarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere

Vi ønsker alltid å knytte til oss nye samarbeidspartnere: vil du være en av dem?
Ta kontakt med oss på [email protected]
postadresse

Postboks 19, 2639 Vinstra

besøksadresse

Kåja, 2640 Vinstra

organisasjonsnummer

979 583 907

Tipper du?

Du kan også støtte Vinstra Idrettslag når du tipper. Norsk Tipping gir 7 % av omsetningen til det laget spillekortet er registrert på. Vårt organisasjonsnummer er: 979 583 907.