Om Kåja Aktivitetspark

Kåja Aktivitetspark

Vinstra idrettslag ble etablert i 1908 og hadde en fotballbane.  Sommeren 2021 ble det bygd en asfaltert pumptrack som ligger i tilknytning til betongparken som ble bygd av Fron Trasher Team i 2020. Her er det åpent for at alle kan utfolde seg med sykkel, sparkesykkel, skateboard og lignende. Vi har aktiviteter for alle aldersgrupper og ønsker å få alle til å kjenne på mestring og glede ved idrett.

Vi er avhengig av at foresatte og/eller eldre ungdom stiller på frivillighetsarbeid for å betjene de som er der på kamper både lokale og besøkende. Dette gjelder blant annet kioskvakter og dugnader for å friske opp anleggene.

Fasiliteter

Kunstgressbanen ble etablert i 2010, og satte dermed preg på fotballen på Vinstra. Kunstgressbanen er flombelyst og kan brukes hele året.

Kåja Aktivitetspark Betongpark ligger i hjertet av kåja idrettsanlegg. Skateparken er bygget av Fron Thrasher team brettklubb som har fokus på uorganisert lek og moro sommer som vinter, Betongpark & AHSCO entrepenør. Parken er en moderne Betongpark med et element utformet som en Peer Gynt-bok. Streetområdet har i tillegg quarterpipe, banks, bumps, benker, rails og mer. Parken har også en kul kidney bowl med en dypere del og et par hips og en miniramp.

Parken er åpen for alle og det oppfordres til bruk av sikkerhetsutstyr og GOD oppførsel i parken og området rundt.

Parken er finansiert som et spleiselag mellom AHSCO, Nord-Fron kommune, Innlandet fylkeskommune, Gjensidigestiftelsen, Sparebankstiftelsen DnB, Sparebank1 Gudbrandsdal og flere lokale aktører. Det har også vært mange som har bidratt med en formidabel dugnadsinnsats.

Kåja Aktivitetspark har et flott friidrettsanlegg med løpebane og område for lengde- og høydehopp.

Ved anlegget er det basketbane i asfalt og sandvolleybane.

Utleie av Kåja klubbhus

Vinstra idrettslag sitt klubbhus i Kåja kan leies til møter, sosiale samlinger, bursdager m.m.

PRIS FOR LEIE AV KLUBBHUSET

Leietider:

• mandag til fredag: kl. 07:00 – kl. 16:00
  • mandag til fredag: kl. 16:30 – 22:00
  • fredag kl.17:00 – lørdag kl. 15:00
  • lørdag kl. 16:00 – søndag kl. 16:00

Andre leietider kan avtales med utleieansvarlig.

Leiepris (innbefatter kjøkken, klubbrom og to toaletter):

• For leie hele helgen (fredag kl. 17 – søndag kl. 18:00): 3000,-
  • 2 dager helg: 2000,- (fre-lør eller lør-søn 17:00-14:00)
  • Ukedag (medlemmer) 500,- Øvrige 600,-
  • Fredagkveld (17-24) 1000,-
  • Lørdagkveld (17-24) 1500,-
  • Kveld/dagtid (ukedag) for andre lag og foreninger utenfor VIL: 600,-
  • Priser for leie ved ekstraordinære helligdager, gjelder helgepris (2.000,-)

Du kan sjekke om tidspunktet du ønsker er ledig i kalenderen under. Hvis arrangementet er regi egen klubb er det gratis. Du må allikevel benytte skjemaet for å booke. Kalenderen ligger tilgjengelig her. Ved spørsmål, ta kontakt med hei@vinstra-il.no.

VILKÅR FOR LEIE AV KLUBBHUSET

1. Ansvarlig leietaker:

Ansvarlige leietaker må være over 25 år og er ansvarlig for lokalene i leieperioden.

2. Leietakers forpliktelser og ansvar:

• Lokalene ryddes etter bruk. Alt man har tatt med inn tas også med ut.
  • Lokalene skal være klargjort for normal vask som besørges av utleier.
  • For all aktivitet inne og i umiddelbar nærhet av huset under arrangementet.
  • Økonomisk ansvarlig for evt. skader/hærverk etc. som måtte skje under arrangementet.
  • Lukke alle dører og vindu, samt låsing av klubbhuset.

3. Nøkler

Nøkler lånes av Vinstra IL. Hvis nøkkel ikke leveres tilbake vil kostnad med bytte av låsekasse m.m. tilfalle leietaker.

4. Avbestilling

Avbestilling senere enn 14 dager før arrangementet, faktureres med 50% av avtalt leiepris.

Avbestilling senere enn 7 dager før arrangement faktureres med 100% av avtalt leiepris.

Lokalet er i bruk i forbindelse med kamper. Vi tar derfor forbehold om at kamper kan berammes på reserverte datoer og må gå foran utleie.

5. Økonomi

Leie faktureres fra Vinstra IL. Man får ikke nøkkel før leie er betalt.

Hvis forpliktelser i punkt 2 ikke er oppfylt med hensyn til rydding og vask, vil det påløpe en ekstra kostnad på kr. 500,- for oppstart og 300,- for hver påløpte time.